Slider

HP-tietokone ja pari koristetta

4.10.2013

IMG_2021 IMG_2023 IMG_2024 Torstaina suunnattiin Kankaanpäähän tekemään pikanen kierros äitin kanssa Reimaan ja Seppälään, mutta eipä niistä mitään mukaan tarttunu. Reimalla olis tosin ollut maailman söpöimmät muumi-patakintaat, mutta hintaakin löyty. Se mitä todellisuudessa mentiin ostamaan oli tietokone. Eipä meinannut löytyä millään mun makuun sopivaan, joka olis ollut vielä hinnaltaankin sopiva, mutta onneks myyjä tajus varastoon tulleen just tämmösiä HP:n 255 G1 tietokoneita. Hintaa oli 399€ ja mielestäni tää on vieläpä ihan tyylikkään näkönen. Harmi kun tietokoneita ei mistään saa enää Windows 7 -käyttöjärjestälmällä, minkä oon todennut tota kasia jo ennenkin käytettyäni paaaaljon paremmaks.
Tää tulee ainakin tarpeeseen, sillä vanha kone simahti jo aikapäiviä sitten ja se ei suostu edes käynnistymään kokonaan. Korjauksestakaan tuskin on enää turha maksaa, sillä se on siellä aikaisemmin käväissyt muutamia kertoja. 
IMG_2010 Halpa-Halli käynniltä puolestaan mukaan tarttu pari kynttilää ja kehykset, joihin suunnittelin jo jotain ihanaa kuvaa, mutta siittä ehkä myöhemmin lisää. Kynttilät oli hinnaltaa 2,50€/kpl. Noi tuoksuu ihan suklaalle! Täysin karkiton ja suklaaton ihminen eli minä saakin tästä hyvät herkkujen korvikkeet. :D Noiden polttamista en oo vielä ehtiny kokeilemaan, mutta luultavasti tulee tuoksumaan taivaalliselta. IMG_2016 IMG_2019
Mitäs tykkäätte? Tuliko hyvää koristelisää huoneeseen? Entä tykkäisittekö huonepostauksesta?

5 kommenttia:

 1. Heeei mulla on melkein samanlainen tietokone (HP 635) ja tää on kyllä älyttömän hyvä! Ihan tavallinen, mutta tykkään silti :) Tosi kiva tää sun blogi!

  http://metenblogi.blogspot.fi/
  > Käythän kurkkaamassa? :)

  VastaaPoista
 2. tosi hieno toi banneri ja kivoi kuvia :))
  http://roosaran.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia sulla ja vooii vitsi noi kynttilät! Mulla on ikävä kaikkia Suomen kauppoja mistä tekee kivoja ja edullisia sisustuslöytöjä! :)

  VastaaPoista
 4. Tuoksukynttilät on parhautta :D Ja vitsi miekin haluaisin uuden tietokoneen - nimenomaan HP:n koska tämä nykyinen romuni on semmonen ja oon ollu tosi tyytyväinen, mutta käyttö on jättänyt tähän pahasti jälkensä... :D

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright