Slider

Vaatehaaveiluja

27.9.2013

Keräilin mm. H&M:n Gina Tricot'n, Vero Modan ja Onlyn sivuilta kivoimpia tuotteita, jotka voisin ottaa omaan vaatekaappiini. Here we go!

kollaasi2
Kollaasi1 PAITOJA  
Paidoista on aina pulaa. Vaikka oliskin joku kiva toppi, niin sitten sen päälle ei oo mitään laitettavaa ja mä vilukissana en ikinä tuu pärjäämään pelkällä topilla kesää lukuunottamatta. Tällä hetkellä haaveilen peplum-topeista, (joihin mä en aluks meinannu lämmetä ollenkaan. Vasta nyt ne on alkanu miellyttää silmä) farkkupaidoista, löllöpaidoista ja printtitopeista.

kollaasi1000  
HOUSUJA  
Mulla on vaatekaappi pullollaan housuja. mutta ainut ongelma on että puolet niistä on tylsiä perusfarkkuja, joiden ostamisen oon päättänyt lopettaa ainakin hetkeks aikaa. Housuissa haaveilun kohteena on tällä hetkellä ehdottomasti viininpunainen väri, boyfriend-farkut, maastokuvio ja pastellisävyt.

kollasiii3 LEGGINSSEJÄ 
Mikä on maailman mukavin asuste ja tyylikäs isojen villapaitojen kanssa? No tietenkin legginssit. En tiiä mitä mieltä maailma tällä hetkellä on legginssit-paita yhdistelmästä, mutta ite ainakin tykkään. Enkä nyt tarkoita sellaista yhdistelmää, jossa on perus mustat leggarit ja juuri perseeseen ylettyvä kiree toppi.
Ite oon tykännyt käyttää viimeaikoina maastokuvioisia legginssejä ison villapaidan kanssa tai jonkun löysän vähän isompikokoisen paidan kanssa. Tällä hetkellä himottaakin siis erilaiset kuosit ja erikoiset kuvioinnit ilman maailman kirkkaimpia värejä. 

Mihin vaatteisiin te olette ihastuneet tällä hetkellä ja mitä himoittette? Entä mikä vaate olis semmonen, minkä voisitte heti ottaa vaatekaappiinne hinnasta riippumatta?
Kyselkää myös jos haluatte erityisesti tietää, mistä nettikaupasta jokin vaate on poimittu. 

7 kommenttia:

 1. TOSI KIVA BLOGI!!!! :):) LIITYIN!
  http://ainovain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. TOSI KIVA BLOGI!!!! :):) LIITYIN!
  http://ainovain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oi ompa sulla kiva blogi(: !

  http://lifeinkatjaspointofview.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. tosi kivan tuntuinen blogi, saitpas yhden lukijan lisää :)
  http://whatallgirlsare.blogspot.fi/ < käy edes kurkkaa ((:

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright